Tag på skiferie i Sverige

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Skisæsonen er lige rundt om hjørnet og hvis man vil gøre sig nogle chancer om at købe en rejse i god tid, skal man til at skynde sig. Er du fast besluttet på, at du skal på skiferie, men er i tvivl om hvor, så kan du med fordel læse videre. Sverige er blevet en mere og mere populær skiferiedestination for danskere at tage til, hvilket der er mange gode grunde til. Nogle af disse kan du læse om nedenstående.

Langrend

En tur på langrend er et perfekt alternativ til dig, der ikke er så vild med at suse ned af pisterne side om side med en masse andre skiløbere. På langrend kan man nemlig glide langsomt og fredfyldt over den nyfaldne sne. Er du afsted med kæresten, kan dette være utrolig romantisk, da I vil have mulighed for at være alene i den stille og flotte natur. Efter en god lang dag på langrend kan I tage tilbage i hytten og hygge jer foran den knitrende pejs. Dette kan hurtigt blive lummert, så klik her og forbered dig bedst muligt på dette.

Sverige har med sine i alt over 3800 km langrendsspor en masse destinationer, som passer perfekt med beskrivelsen ovenstående. I nordfjeldene er der endda mange, der, i stedet for en traditionel roaptrip i bil, benytter langrendsskiene til at komme fra destination til destination og opleve landet. Med en rygtaske indeholdende al bagage kan man begive sig ud på en sådan tur, som Sverige i den grad er et velegnet land til.

Skiferie med børn

En skiferie til Sverige er ydermere perfekt egnet til børnefamilier. En af de primære grunde til dette er, at det ingen tid tager at rejse dertil. Du kan derfor som forælder svare ”ja” til det meget velkendte spørgsmål, oftest stillet af utålmodige børn: ”Er vi der snart?!”. Det positive er, at dette oveni købet ikke blot er en lappeløsning i forhold til at tage turen til lande, der ligger længere væk og også er kendte for at have optimale skidestinationer, eksempelvis Østrig, Frankrig, Italien etc.

Sverige har nemlig et kæmpe udvalg af destinationer med alt fra børnebakker og skiskoler til sorte og velpræparerede pister. En skiferie i Stöten er et perfekt eksempel hertil, som du kan se her. I Stöten er der rig mulighed for både at holde børnene underholdt samtidig med, at du som forælder kan få lov til at stå lidt for dig selv. Dine børn kan nemlig melde sig på skiskolen og lære skiteknikker af de sjove guides, mens du kan slå sig løs på de lidt mere udfordrende pister.

Gode alternativer til ski

Sveriges mange skidestinationer er gode til at værne om de besøgende, der ikke er de store skiløbere. Her kan man tilmelde sig sjove oplevelser, som eksempelvis kælketure, ture med hundeslæder og meget mere. Dette er utrolig godt egnet til børn, da det er oplevelser, som de bestemt ikke vil glemme. Især hundeslædeture er rigtig populære blandt mange besøgende, hvorfor det nok er en god idé at bestille dette hjemmefra. Et andet alternativ til ski er vandreture i de svenske fjelde, hvor man kan komme helt tæt på den unikke natur. At sætte sig ned i sneen med en udsigt over bjergene og spise en frokost er der nemlig meget lidt der kan slå!

Tøv derfor ikke med at bestille en skitur i Sverige, hvis du står og er i tvivl om, hvor du skal hen i år. Der er mange flere positive sider ved en tur til Sveriges fjelde, som vi vil lade ligge som en overraskelse til dig. Alt i alt vil du bestemt ikke blive skuffet ved at tage en tur derop.