Tag på bilferie – oplev smukke Danmark

Tag på bilferie – oplev smukke Danmark

oktober 2, 2019 Slået fra Af Prima Rejser

En bilferie giver muligheden for, man kan se og opleve mere end, hvis man rejser afsted på en charterferie. Dette gælder i hvert fald for de fleste mennesker, men ved at tage på bilferie, så åbner der sig en masse muligheder og smukke steder, som man kan udforske.

Pakkeliste til bilferie

Når du skal afsted på bilferie med familien, er det en god ide at tjekke op på, om man har husket at pakke alle ting ned. Derfor er det en god ide at pakke og tjekke op på følgende ting:

  • Husk pas og sygsikringskort på alle familiemedlemmer i tilfælde af, at der skulle ske noget.

  • Kørekort.

  • Billetter til hvis I f.eks. skal med en færge.

  • Mobiltelefoner og oplader, så de kan lades op.

  • Tøj og sko – pak efter vejret.

  • Mad til bilturen, da I på denne måde kan spare penge ved at have smurt madpakkerne hjemmefra.

Det er desuden også vigtigt at tjekke om bilen er klargjort, så her skal I sørge for at tjekke, at I har gule veste, advarselstrekant, nødkasse (plaster osv.), lommelygte og tjek at bilen har været til mekanikeren fornyligt.

Gør hvad I har lyst til

Det som skiller bilferie og en flyrejse fra hinanden er, at ved selv at køre, kan du selv bestemme retningen. Ofte behøver man ikke at rejse langt væk for at finde smukke og unikke steder i Danmark.

Tag på Camping ved Limfjorden, Midtjylland, da dette er et fantastisk sted at opleve, og I kan tage det i jeres ønskede tempo.

Når man skal afsted på bilferie, behøver det ikke at være i lang tid. Det kan blot være en weekend eller en forlænget weekend. Danmark er smukt året rundt på alle årstider, så lad vær med at vente til at gå opdagelse til sommer. Pak bilen en weekend og tag afsted.