Sådan kan du få en unik rejse i Afrika

Sådan kan du få en unik rejse i Afrika

september 23, 2019 Slået fra Af Prima Rejser

Det kan hurtigt virke stereotypisk og forudsigeligt at tage på standard safarirejser til Afrika. Mange oplever at ferien ikke føltes unik, og at de havde håber på noget vildere og mere spændende. Heldigvis behøver en safariferie ikke altid bare at indebære et kedeligt hotelværelse og biltur i ørknen. Nu er det også muligt at opleve de smukke savanner og det rige dyreliv fra en luksuriøs togrejse. Det er f.eks. Rovos Rail, der tilbyder rejser til jer, der søger lidt ekstra oplevelse på jeres safari. Her er det muligt at få en drømmerejse, og I kan vælge mellem syv fantastiske destinationer i Afrika.

Oplev mange forskellige steder på næsten ingen tid

Når man vælger at opleve Afrika ved hjælp af tog fremfor bil, øger det mulighederne særdeles med hensyn til, hvor meget I kan nå at få set på rejsen. Toget bevæger sig betydeligt hurtigt, og togsporene er lagt således at I får set de vildeste attraktioner på turen. I kan for eksempel vælge at se Victoria Falls, Cape Town, Namibia Safari eller Golf Safari. De forskellige destinationer og rejser varierer i antal dage, så I kan vælge en rejse fra f.eks. 4 dage og helt op til 15 dage alt efter budget og lyst.

Værelser der overrasker

Det første der falder folk ind, når de hører ordet togværelse, er ikke ligefrem god plads eller luksus. Derfor vil det overraske mange, når de se og oplever niveauet på Rovos Rail værelser. Her kan man vælge mellem forskellige værelser alt efter om man ønsker at gå all-in. Nogle der stærkt kan anbefales er blandt andet Deluxe Suiterne, som er 10 m2 store. Her er der både plads til en dobbeltseng eller enkeltseng alt efter behov, et par stole med bord og eget badeværelse med brusekabine.