Sådan holder du ferie helt uden bekymringer med verdensrejseforsikring

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Hvis du er noget af en moderne globetrotter, så ser du sandsynligvis allerede nu frem til den næste udlandsrejse. Flybilletterne kan ikke bestilles for hurtigt, og tasken pakker nærmest sig selv. Men før du tager afgang mod lufthavnen, tog- eller busstationen, bør du overveje, om du ikke har glemt noget – en rejseforsikring.

Når man rejser henover landegrænser, møder man heldigvis nye kulturer, mennesker og samfund. Men dette indebærer også nye regler i alle nationens afkroge. Disse forskelle i regler kan være en spændende afveksling, men de kan så sandelig også blive en stor kattepine, hvis du ikke er forberedt på dem.

Milliongæld til hospitalsbesøg

Det er ikke uset, at turister er blevet indlagt på hospitaler i fremmede lande, hvorefter regningen er blevet udskrevet til dem. Sådan et hospitalsbesøg kan føre til økonomisk ruin, hvis man er særdeles uheldig, og der pludselig tilføjes en milliongæld til ens navn. Her kan du dog komme dette i forkøbet.

En fornuftig rejseforsikring kan være din redning, når uheldet er ude i et fremmed land, og du enten behøver akut transport, lægehjælp eller anden form for bistand i de hårde tider. Verdensrejseforsikringen er lige præcis sådan én, og den kan være det ideelle tilvalg, når du skal på farten.

Brugbare dækninger sikrer din ferie

Verdensrejseforsikringen dækker først og fremmest enhver privat ferierejse i op til 60 dage. Som navnet også indikerer, gælder verdensrejseforsikringen i hele verdenen, og du skal derfor ikke bekymre dig om noget, når du har tegnet denne. Det er for så vidt ligegyldigt, om du tager til Andora, Ægypten eller Cuba. Rejseforsikringen sørger for de relevante dækninger, så du kan rejse sikkert. Disse gælder blandt andet:

  • Sygetransport fra alle lande til Danmark
  • Behandling ved læge eller sygehus i det givne land
  • Døgnåben kontakt til den danske alarmcentral, tolke og rådgivning
  • Erstatningsrejser ved forlænget sygdom
  • Betalt ledsagelse

Disse dækninger er med til at gøre din rejse helt sikker, så du blot kan pakke taskerne og tage af sted. Tegn en verdensrejseforsikring før du skal på en privat ferierejse næste gang.