Sådan streamer du film, serier, podcasts og anden underholdning på ferien

Sådan streamer du film, serier, podcasts og anden underholdning på ferien

marts 21, 2022 0 Af Primarejser

Der er intet som at komme væk fra det hele på en god, lang ferie. Få nye oplevelser, fodre sanserne med velsmagende mad, kunst, musik og natur og få kvalitetstid i vennernes, familiens eller dit eget selskab – men når det så er sagt, så kan det også hurtigt blive for meget af det gode. Man kan kun spille Ludo et vidst antal gange i sommerhuset, før alle har brug for at slappe af, som vi kender det hjemmefra: med en god, gammeldags film, tv-serie, bog eller podcast.

Med alle de streaming-tjenester, der findes i dag, er det overhovedet ikke et problem længere at tage underholdningen med på farten. Hvad der til gengæld kan være svært er ganske enkelt at overskue de mange tilbud – og finde ud af, hvordan du helst vil streame. Læs videre og få vores bedste tip til at få et overblik over udvalget og lægge dine penge der, hvor du vil kunne streame lige præcis det, du elsker allermest.

Stream den underholdning, du er til

Elsker du det klassiske filmformat og nyder at fordybe dig i serier? Eller er du mere til en god lydbog eller podcast, mens du laver mad eller tager opvasken – eller nægter du at vælge et yndlingsformat og har brug for at holde alle døre åbne? Lige meget, hvad du er til, er der en streaming-tjeneste til dig og dine behov. For at gøre markedet lidt mere overskueligt har Ekstra Bladet sammenlignet nogle af Danmarks mest populære streaming-tjenester med alle slags indhold i et blogindlæg. Tjek blogindlægget her og dan dig et overblik. Så er du lynhurtigt klar til at tegne dit foretrukne abonnement og tage af sted på drømmeferien – for maks. afslapning med kvalitetsunderholdning klar til streaming, når kedsomheden før eller siden rammer.