Rejser kan booste et parforhold

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Er dit forhold ved at gå i stå og ønsker du ikke at i skal miste gnisten og lysten til hinanden, så har vi her lavet en guide til 5 ting i kan gøre for at få glæden og lysten tilbage i forholdet. Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar under denne artikel og komme med dine inputs til hvad der har virket og ikke virket i forhold du har været.

Oplev sammen

I et forhold er det rigtig vigtigt at i begge har viljen til at opleve sammen, det kan være helt små ting, men bare det i er sammen om ting og gør det sammen binder jer stærkere sammen. Tag på en miniferie på et lille slot i danmark, gå ture sammen tag på weekender i sommerhuset, bare brug tid og oplev sammen. Se eventuelt flere ideer til oplevelsesgaver her.

Snak og lyt mere

God kommunikation i et forhold er nøglen til at få det til at fungere, det er vigtigt at du ofte lige ser ud over din egen næsetip og lader partneren kommer til ord og du giver dig tid til at lytte, også når du ikke nødvendigvis er enig, sørg for at lytte uden at tænke over at du skal komme med en holdning.

Små overraskelser

Der behøves ikke altid være en grund til at overraske, nogle gange er en lille overraskelse uden tankerne om at få noget retur ofte den langt bedste gave man kan få. Små overraskelser og gaver i hverdagen kan gøre en stor forskel, og kvinder husk nu at mænd også gerne vil overraskes og se kvinden tage initiativ.

Lær nyt

For at både et individ og et forhold skal kunne holdes i gang er det vigtigt at der konstant læres nyt. Jo mere du lærer jo mere spændende vil du blive, jo mere har du at snakke om og drage paralleller mellem forskellige ting. Sørg for at du har et liv hvor du altid lære nyt, men også hvor i som par elsker at opsøge ny viden sammen.

Skab minder

Når dagene kommer hvor i er uvenner så er det vigtigt at i har en masse positive minder om hinanden, en man har en masse minder med har man svære ved at gøre det forbi med fordi man betyder for meget for hinanden. Sørg for at tage en masse billeder når i oplever noget nyt, få fremkaldt billederne og hæng dem op derhjemme, det kan kun gøre dig glad og bevidst om at i bør holde sammen.