Rejs uden mobilen og oplev på en helt ny måde

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Det er svært at finde en person i dag, som ikke ejer en mobil. Stort set alle i de yngre generationer er opdateret på de nyeste trends, og undersøgelser viser, at de fleste er mere eller mindre afhængige af hele tiden at have adgang til internettet samt venner og familie. Det at rejse uden mobilen kan derfor være utrolig angstprovokerende og slet ikke oppe at vende hos mange. Derfor kan det være en god idé, at blive indenfor landets grænser, når man vil teste sin mobiltelefonafhængighed. Flere flere vælger dog at rejse på denne nye måde.

Fordelene ved en off-line efterårsferie

Der er både fordele og ulemper ved at lade sin mobiltelefon ligge hjemme i stuen. En ulempe kunne være, at man ikke kan kontaktes, hvis der kommer et akut behov for dette. En fordel kunne være, at man er til stede i nuet og ikke bruger tiden på at kigge ned i en skærm. Fordi man netop lader telefonen blive hjemme, oplever man også på en anden måde, end hvis man havde telefonen med. Man ville måske være opslugt af at skulle tage en masse billeder, hvis man er i flot natur, eller det kunne være, at man lige skulle tjekke de 4 nye notifikationer på Facebook. Man skaber altså minder på en helt ny måde ved at rejse uden elektronik. Det er næsten en rejse i sig selv.

Få styr på økonomien til efterårsferien

Står man og har brug for lidt overskud i budgettet til efterårsferiekontoen, kan dette fås via et kviklån. Et kviklån tillader nemlig, at man nemt og hurtigt låner en lille sum penge, som man kan tilbagebetale måneden efter, når der igen er penge på kontoen og når nye minder er skabt. Dette sikrer en god ferie, hvor man ikke hele tiden skal have økonomien i baghovedet.