Rejs til Polen for at komme på en fantastisk bukkejagt

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Hvis du elsker rusen, som man får under jagt, har du helt sikkert allerede været i de danske skove et utal af gange. Rigtig mange danskere er nemlig fuldstændig vilde med jagt, og dette betyder, at de danske skove er fyldt med blodtørstige jægere i jagtsæsonen. Er man en særdeles aktiv jæger, kan man dog hurtigt køre død i de samme områder, dyrearter og lignende, og her er det ideelt at rejse udenlands på en jagtrejse. Her kan man befinde sig i nye lande, skove og landskaber, hvor man får en helt ny oplevelse af at være på jagt. Man kan ligeledes møde andre jagtelskere, som kommer fra andre kulturer og dermed har andre måder at gøre tingene på. Dette kan være en meget lærerig oplevelse. Polen er et af de mest populære jagtsteder at rejse hen for danskerne, og dette er der god grund til. Dette kan du læse mere om i denne artikel.

 

Helt almindeligt med bukke over 400 gram netto

Polen er dækket meget af landbrugsjord, og dette gør, at bestanden af råvildt er enorm. Af denne grund er det ikke unormalt at støde på bukke, som er over 400 gram netto, og der findes ligeledes bukke, som er langt større. Derfor kan du med stor sandsynlighed nedbringe store trofæbukke eller en råbuk i medaljeklassen. Dette er også nogle af grundene til, at Polen netop er så populær blandt danske jægere, da gevinsten kan være yderst stor. Ydermere er distancen til Polen ikke den længste, og man kan derfor sagtens tage en forlænget weekend eller jagtrejse dertil, uden at man skal bruge lang tid på selve rejsen.

 

Jagtsæson og terræn i Polen

Jagtsæsonen i Polen er maj, juli og august. Derfor bør du selvfølgelig planlægge din rejse i disse måneder, da turen ellers vil være spild. Terrænet i det østlige Polen består mest af enge, landbrugsjord og skov, hvilket som sagt er ideelt for vilddyr. Dette gør, at du har masser af mulighed for at gå på jagt, hvor du observerer dyrene i deres naturlige omgivelser, forholder dig fuldstændig stille og i roligt samt affyrer dit skud. Gode steder at rejse til Polen er Stettin-området, Radum, Torun eller Zilona Gora.

 

Arranger jagtrejsen selv, eller lad andre om det

Du kan selvfølgelig arrangere din jagtrejse selv eller sammen med de jægere, som du ønsker at rejse med. På denne måde har I fuld kontrol over, hvad rejsen indebærer. Dog er der mange regler – skrevne og uskrevne – som man skal sætte sig grundigt ind i, og derfor kan det være rart at lade andre om at arrangere turen. Her findes der forskellige arrangører, og du kan blandt andet vælge at rejse med Buhls Jagtrejser. På denne måde vil du slippe for de praktiske aspekter i forbindelse med rejsen, og det eneste, som du skal forholde dig til, er selve jagten. Dette betyder, at du får den ultimative jagtoplevelse, hvor jagten er helt og aldeles i fokus. Du kan læse mere om bukkejagte og Buhls Jagtrejser, hvis du ønsker at lære mere om jagtrejser – læs mere her.