Praktiske ting til rejsen

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Hvad end du tager ud at rejse i højsæsonen eller vente til der, hvor mange danskere bliver hjemme, så er der nogle ting, som man bare skal have med på turen.

Men hvad så, når du har husket tøjet og taskerne? Der er faktisk stadig masser af smarte ting, som kan gøre din rejse både sjovere og lettere. Læs videre og se nogle af dem her!

Rejseadapter til al elektronikken

Vi kan ikke komme udenom det – vi bruger i dag elektronik til alt. Smartwatches, telefoner, trådløse høretelefoner og meget, meget mere. Derfor skal du selvfølgelig også have strøm til det hele.

En rejseadapter kan hjælpe lige netop her. En sådan adapter kan nemlig indstilles, så den passer ind i enhver stikkontakt, som du kommer forbi, uanset landet og lokationen.

Samtidig er langt de fleste af disse adaptere små i størrelsen, så de er lige til at smide i en rygsæk, så der kan lades, selv når du og dine medrejsende er ude rundt omkring.

Hold håret tørt med en rejseføntørrer

Nogle gange kommer du et sted hen, hvor regnen simpelthen ikke kan undgås. Samtidig er det jo selvfølgelig vigtigt at komme i bad under ferien – begge ting, som resulterer i vådt hår.

Med en smart rejseføntørrer, så har du muligheden for altid at få dit eget tørre hår, uanset hvor du er.

Når det kommer til de gode rejseføntørrer, så er det enhederne, som kan klappes sammen og passe ind i selv de mindste lommer i kufferten.

Føntørrer til rejsen skal også være lidt billige, så de, hvis der skulle ske noget, godt kan smides ud. Du vil ikke have en dyr føntørrer med, som så får en ordentlig omgang nede i kufferten!

Rejsepuden, som giver dig bedre søvn

Nogle mennesker er rigtigt gode til at huske dem, men skulle det være nyt for dig, så er en rejsepude ofte et smart valg.

Disse puder kommer tit i form af et ”U”, som du kan lægge hovedet ind i. Herefter læner du dig bare tilbage, og så er det meget lettere at sove, når man er på farten.

Og man er tit på farten på en god rejse! Derfor kan en bus- eller flyvetur være det ideelle sted at få noget søvn, fordi, at du sandsynligvis ikke laver meget andet på netop denne tur.