Lav din ferie til London til en road trip

Lav din ferie til London til en road trip

november 2, 2020 Slået fra Af Primarejser

Det er dyrt at rejse, men det kan faktisk nemt blive lidt billigere, hvis man planlægger godt. Det er især ved transport og overnatning, hvor der er mange penge at spare. Fordelen ved at spare penge her er, at man har mulighed for at få mange flere penge til at bruge på restauranter og seværdigheder.

Overvej hvordan du vil rejse til London

Fly bliver hurtigt dyre, men mange er villige til at betale prisen for flybilletten, fordi det sparer dem tid at flyve i stedet for at køre. Fordelen ved at køre er, at det er billigere, men det er også tit meget hyggeligere. Her får I en form for mini-ferie inden jeres rigtige ferie. I har mulighed for at planlægge stop i andre byer og lande på vej til London, hvis der er noget, som I også gerne vil se. Når I så kommer til London, så har I også mulighed for at se nogle af de seværdigheder, som er omkring London, da I nemt kan komme ud, hvor der måske ikke er så meget offentlig transport. Det vigtigste at have styr på, hvis I vælger at køre til London, er, at have en solid og stabil bil. I kan overveje at lease jer til en bedre bil. Her er det vigtigt at vælge en god bil hos et godt leasingfirma. I har blandt andet mulighed for leasing af Volvo online.

Spar penge på overnatning

Når man kører på ferie, så har man også sin bil under hele ferien. Det betyder, at man ikke skal bruge offentlig transport eller taxaer. Det betyder også, at I har mulighed for at vælge overnatning væk fra Londons centrum, hvilket kan give jer noget meget lækrere til en lavere pris.

I kan for eksempel komme ind på et bedre hotel uden at skulle betale meget mere eller endda leje en hel lejlighed. I har også den mulighed at finde et sted lidt uden for London. Så har I lige pludselig råd til at kunne leje en hel bolig til samme pris som et normalt hotel i centrum.