Kør sydpå på budget

Kør sydpå på budget

september 22, 2019 Slået fra Af Prima Rejser

Hvert år rejser mange dansker syd på for at holde ferie fra en travl og hektisk hverdag. Dog kan en ferie hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke man har planlagt i god tid eller har benyttet sig af et tilbud. Økonomien kan også stramme, hvis I er en større familie som skal afsted sammen. Hvis du snart skal afholde din næste ferie, men har et begrænset budget, så læs med her og bliv inspireret til at tage på ferie på budget. Vi har lavet en guide med de ting, som du kan forberede og gøre, så du kan få en luksus ferie på budget.

En bilferie som I sent vil glemme

Hvis din familie og dig står i den heldige situation, at I snart skal afholde ferie sammen, så prøv noget nyt og tag på en bilferie. Her kan I nemlig spare penge og det giver mulighed for, at I sammen kan udforske nye steder og holde ind, uanset hvilket land i kører til. Hvis I vil være på forkant med økonomien, så planlæg jeres pauser og overnatninger hjemmefra. Det kan nemlig sparre jer mange penge, og så kan I nyde turen og ikke stresse over hvor næste overnatning skal være. Hvis I vil have en bilferie, som I sent vil glemme kan i besøge lande som Italien, Kroatien, Frankrig eller Spanien, som ligger på listen over topdestinationer på kør-selv ferier. Alle destinationer ligger på max 2000 kilometer væk fra Danmark, hvor I selv kan bestemme hvor langt I ønsker at køre hver dag. Samlet set har alle de nævnte rejsedestinationer til fælles, at de kan byde på masser af muligheder i forhold til lækre strander, naturomgivelser, kultur og lækker mad. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere flere lande på jeres rejse, hvis både I har budget og tid nok til det.

Sådan sparrer du penge på bilferien

Hvis din familie kan lide at have frie tøjler på jeres ferie, så kan kør-selv ferie være oplagt. I stedet for at flyve på ferie, som de fleste danskere vælger at gøre, så skal I prøve at leje en bil og få frie tøjler, som aldrig før. Her kan I vælge at prøve mercedes leasing og bliv overrasket over hvor meget luksus, som man kan få med et lavt budget. Med en leaset bil kan det give jer en større frihed over jeres tid og I kan lave flere stop undervejs på jeres tur. Det kan være økonomisk smart at vælge bilen fremfor fly, da det koster mindre for en stor familie at tage på ferie. Selvom jeres ferie er på et begrænset budget så kan man sagtens få lidt ekstra luksus på sin tur med en lækker leaset bil. På jeres tur mod sydens sol kan I også fylde bilen op med lækre ting fra grænsekiosken, hvor I med fordel købe slik og chokolade til hele køreturen. Her kan I finde et bredt udvalg af både drikke- og fødevarer, så I kan få det hele med til jeres tur og sparre penge i forhold til moms og pant. Med helt nedskruet priser kan I nemt og billigt købe stort ind til hele familien og holde alle maver fyldte undervejs. Der findes altid gode tilbud, som passer til hele familiens behov og I kan hurtigt finde gode tilbud, som I må benytte jer af til at få en god rejse.