Kør selv ferie uden at have motoren kørende hele vejen – hvordan?

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Skal du på skiferie, og ønsker du, at det er en såkaldt ”kør selv ferie”, men orker du egentlig ikke rigtig at køre hele turen? Så er der mulighed for, at du kan komme afsted, uden at du skal have foden på speederen hele tiden. Hvis du for eksempel vil på skiferie i Norge eller Sverige, kan du sejle fra København til Oslo, og på den måde forkorte turen i bilen. Skal I have børn med, er det også rigtig rart, ikke at være klemt inde i bilen alt for længe ad gangen.

Skiferie i Sälen – vær fremme næste dag over middag

Vælger du at sejle til din skiferie, kan du bestille en kahyt til dig og din familie, så I overnatter sammen på færgen. På den måde får I alle mulighed for søvn liggende (i stedet for sidende i bilen), og I kan alle være udhvilede og klar, når I kommer frem. Hvis I skal på skiferie i Sälen i Sverige, vil I, med sejlturen til Oslo, derfra kun skulle køre cirka 4 timer, og derefter vil I kunne være fremme og klar til at stå på ski omkring middag. I Sälen er der 4 skiområder: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället, hvoraf Hundfjället har den stejleste piste. Find rejsedestinationer og rejsetider for en overfart til din næste skiferie til Sverige her.

Högfjället – det klassiske eksempel på et svensk skiområde

Midt i Sälen ligger Högfjället, hvor du finder hytter, der ligger tæt på pister og lifter. Det er smart at finde et sted, hvor du bor tæt på, hvor du faktisk skal stå på ski. På den måde kan du være tæt på, hvor det sjove sker, og du kan få mest muligt ud af din skiferie. Området har blandt andet også brede pister, så du kan udfolde dig. Området er mindre end de andre 4 områder, som er nævnt ovenfor, men der er mulighed for let at komme til Lindvallen, som kun ligger 3 km fra. Der er skilte og andet, der gør det let for dig at finde, og der er mulighed for skiløb mellem de to.