Klapvogn med på ferie?

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Hvis du er er i en heldige situation, at du skal ud og rejse, og du har små børn med, har du nok overvejet det. Skal du have klapvognen med, med alt hvad det indebringer – positivt såvel som negativt.

Hvis dit barn eksempelvis stadig sover lur, kan det være en rigtig god ide at medbringe egen klapvogn. Det er oftere lettere at få barnet til at sove, hvis du putter det i den klapvogn, som det det er vant til. På mange hoteller kan man leje en klapvogn, eller gøre det gennem rejsebureauet. Kvaliteten er dog ikke altid helt til at regne med. Har du en klapvogn som denne eller lignende, kan du være helt sikker på, at du ikke får en der er lige så god. Nogle børn kan nærmest sove på en sten, og vil ikke have problemer med at sove i en “fremmed” vogn, mens andre har brug for trygheden i det velkendte. Dette kan resultere i at du kan få svært ved at putte barnet, og alle forældre ved hvordan manglende lure, kan ødelægge halve og hele dage.

Godt til lufthavnen

En anden klar fordel ved at medbringe en klapvogn på rejsen, er at ventetiden i lufthavnen kan blive lidt lettere. Hvis du skal bære rundt på kufferter såvel som barn, kan det hurtigt blive en anstrengende affære. Kan du derimod placere barnet i klapvognen gør det, det hele lidt lettere. I langt de fleste lufthavne kan man vente med at aflevere klapvognen til man når til gaten. Ofte kan man også få den med det samme, når man stiger ud af flyet, dette er dog ikke en selvfølge. Det kan her især være en god ide at tænke på rejsetidspunktet. Skal i rejse meget sent eller meget tidligt, kan det være en god ide at have en klapvogn til lufthavnen, hvis det er et tidspunkt barnet normalt ville sove på.

Hvad skal i lave på ferien?

Det kan være at du har et barn der er et par år eller tre, og som går fint og du derfor tænker, at det er unødvendigt med en klapvogn. Her skal du overveje nøje, hvad i skal lave på ferien. Skal i gå meget rundt, eller skal i blot ligge ved poolen og stranden. Er det sidste tilfældet kan i nok bedre undvære den, end hvis i har planer om at skulle se nærområdet. Det kan godt være, at din lille pode går fint, men husk på hvor mange skridt de skal tage, hver gang du skal tage et. Skal i gå langt er det igen en god ide at have i tankerne, at dem man lejer ikke altid er i perfekt stand.