Her skal du rejse hen til påske

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Vinteren er ovre og det betyder, at påsken er lige om hjørnet. Vi er så heldige, at de fleste af os har ferie i påsken. Så hvorfor ikke udnyt det og tag på en velfortjent ferie. Der er mange forskellige destinationer man kan tage hen i påsken. Så om du er til skiferie, badeferie eller storbyferie – så guider vi dig til de bedste steder, du kan tage til.

Skiferien

Selvom kalenderen siger, at vinteren er ovre, kan man stadig længes efter sneklædte bjerge og vind i håret. Der findes masser af steder, som stadig har sne i påsketiden. Hvis pengepungen rækker til det kan rejsen gå til Alperne. Alperne har nogen af verdens bedste bjerge at stå på ski på. Rejser du alene eller med en partner kan I tage til Frankrig og skeje ud til after-ski. Hvis det er hele familien, som skal afsted, kan I med fordel tage til Østrig eller Schweiz, som har nogen af Alpernes mest børnevenlige skiområder.

Hvis pengepungen ikke rækker langt eller I ikke har mulighed for at tage minimum en uges ferie, kan I tage til Sverige eller Norge. Der er flere skiområder som har garanti for sne, og ved hjælp af snekanoner skal du ikke være bange for ikke at få nok sne.

Uanset hvor I ender med at stå på ski henne, er det vigtigt at huske det helt rigtige udstyr. Når man er på skiferie skal man huske alt sit varme tøj. På Termoland kan man blandt andet findes skiundertøj i uld, så man er sikker på, at man kan holde varmen. Dertil er det vigtigt, at man husker at tage nok med sokker med. Hvis du har stor erfaren eller har i sinde om at stå på ski mange år frem, kan man med fordel investere i ski og skistøvler. Hvis du blot ønsker at prøve at stå på ski, kan man leje ski og støvler på skiområdet. Dog skal man have i mente, at skistederne ofte har en stor overskudsforretning, når der bliver lejet ski og støvler ud.

Solferien

Trænger du til D-vitamin og længes efter solens varme stråler – så tag på en klassisk badeferie. Man behøver ikke at tage længere væk end Sydspanien for at opleve en temperatur på over 20 grader. Trænger du til selvforkælelse og tid til at koble af, kan man tage på en all inklusive rejse til Tyrkiet. Man kan komme til Tyrkiet og nærmere Alanya for under 3000 kroner for en uge. Hvis du stadigt ønsker at opleve noget på din rejse, kan du tage til Afrika. Marokko ligger i Nordafrika og her kan man opleve lidt af det hele. Man kan være kulturel og tage ud at se de forskellige medinaer, eller opleve de kaotiske markeder, hvor man købe fine mønstrede skåle, et vævet tæppe eller krydderier som næsten er gratis. Hvis du alligevel ønsker en dag eller to ved vandet, så frygt ikke. Marokko har en lang kystlinje, som man kan bade ved. Så husk at pak håndklæder fra Georg Jensen, hvis turen går til Marokko. Når du er i Marokko, så snyd ikke dig selv for at prøve marokkansk mad!