Har du styr på din sommerferie 2018?

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Er du begyndt at planlægge din ferie i 2018? Måske ikke endnu. Men ligeså snart vi nærmer os januar og februar måned, er der igen sæson for booking af ferier for sommeren.

Der findes mange forskellige slags ferier man kan tage på. I dagens indlæg på Prima-rejser.dk, vil vi prøve at komme med nogle af de mest populære rejsetyper der findes i øjeblikket. Måske kan du relatere dig til en af dem.

Cykelferie: Elsker du motion, nærvær og masser af gastronomi er en cykelferie måske noget for dig. Der findes ikke en ferieform, hvor du kan komme tættere på kultur, miljø og sommerluften end på en cykel. Du vil opleve, allerede efter én dag i sadlen, hvor meget man i princippet kan nå at opleve på sådan en ferie.

På en cykelferie er det næsten meningen at man skal fare vild. Det er en fantastisk ferieform, for dig som godt kan lide at få rørt sig, men også til typen der ikke nødvendigvis behøver at have planlagt hele turen hjemmefra, men tager det lidt som det kommer.

Kombinationen af gastronomien kommer ind i billedet, når du besøger lokale gårde med lækre råvarer – alt afhængig af hvor du cykler – Danmark, Frankrig eller Italien er der masser af muligheder. Alt lige fra vin til ost.

Solferie: Den absolutte modsætning af cykelferien, er badeferien.

Nogle foretrækker ren afslapning, og ønsker i princippet blot at ligge ved en flot sandstrand i 7 dage, for at nyde sydens sol.

Man hører ofte personer, med en ekstremt stressende hverdag og rigtig mange bolde i luften, vælger sådan en type ferie for at kunne koble 100% af fra hverdagen.

Storbyferie: Shopping, gode drinks og mad tiltaler rigtig mange turister hvert år. Storbyer har masser at byde på, men man skal også have en god tålmodighed hvis man besøger dem i sommerperioden.

Tip: Ligegyldigt hvilken slags ferietype du vælger at booke i din sommerferie 2018, vil vi anbefale dig på at læse op på reglerne inden for flyforsinkelser og flyaflysninger. Der findes næsten ikke noget værre, end at få den dårlige start på sin sommerferie.

I princippet er det ret ligetil at søge din kompensation, som kan være et lille plaster på såret, hvis du udsættes for en mere seriøs forsinkelse, eller sågar aflysning af dit fly.

Alternativt findes der professionel hjælp.

Rigtig god ferie. Måske kunne du genkende dig selv i en af ovenstående tre feriemuligheder.