Glem ikke tudehornet på fodboldrejsen

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Sport forener folket. Hvad enten man dyrker det selv eller man følger det aktivt fra tilskuerpladserne og sofaen. Det er kilde til stor fornøjelse og mange god oplevelser. Man kan som ægte sportsfan rejse vidt omkring i hele verdenen, trutte i et tudehorn og heppe på sine favoritter. Forene sin rejselyst og favoritsport.

Roligan – en national fan

Det er en herlig følelse at stå side om side og heppe på sit landshold. Gang i et tudehorn, danske flag og energiske kampråb. Man føler sig enorm national og en del af noget større. Længe inden kampen går i gang, er man i fuld sving med at glæde sig sammen med sine venner og alle de andre roligans. Man mødes inden og får noget god mad og drikkelse. Det foregår enten hjemme hos nogen eller på en bar. Nogle mødes også i fodboldklubberne.

Når man rejser ud for at se fodboldlandsholdet spille i andre lande, så ses de forskellige landsholdsfan ofte rundt om i gaderne i nærheden af, hvor kampen skal spilles. Pludselig står man sammen med andre roligans, som man overhovedet ikke kender. Men det er fløjtende lige meget, for her er man sammen om et fælles formål. Nemlig at støtte fodboldlandsholdet og have en super oplevelse sammen. Sammenholdet som dansker og roligan er unikt.

Som ivrig fan, så bruger man meget tid på følge sit hold. Man ser samtlige kampe hvis muligt. Der bliver diskuteret og kommenteret alt muligt indenfor fodboldspillernes gøren, teknikker, strategier, trænere og opstillinger. Kampe bliver gennemgået i detaljer. Både flot og mindre flot spil bliver genfortalt hen over spisebordet.

Husk udstyret på fodboldrejsen

Når man nu skal af sted på sin rejse for at heppe på sit fodboldhold, så skal det være gennemført. Derfor husk at få alt det sjove og herlige heppeudstyr med. Så er man klar, når de røde og hvide farver bølger på tilskuerpladserne og de danske slagsange bliver skrålet. Det giver en enorm gejst til holdet og et sammenhold uden lige.

Her er nogle gode forslag.

  • Tudehorn : Perfekt til at støje og live hele stemningen op på stadionet. Ideelt til at vise sin begejstring når der scores eller ved flot spil. Det giver en dyb og kraftfuld lyd. Det er i de danske røde og hvide farver med flag. Passer snildt i tasken.
  • Ansigtsmaling : De danske flag, Danmark eller andet dansk skal klart males i ansigtet, enten i fuld størrelse eller i mindre skala fordelt rundt i ansigtet.
  • Kasket : Der er forskellige herlige kasketter, som er designet med flag, klappende hænder, tekst, så man ikke er i tvivl om, at her kommer en dansker.
  • Flag og vimpler i danske farver : De er gode til at flagre med, sætte fast på hat og tasken, eller vifte med ud af bilvinduet, når man er på vej hen til kampen. Så ingen er i tvivl om, at her er en dansk fan.
  • Halstørklæde : Halstørklæder i danske farver med og uden tekst er populære, både fordi de er meget synlige men også varme.