Giv din far en rejse på Fars dag

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Vil du til fars dag, gerne give din far en helt unik gave som er lidt ud over det sædvanlige, så kunne det måske være at du skulle overveje at give ham en god rejse ud i verden. Eventuelt en rejse sammen med dig, hvor i kan være sammen og opleve den store verden. Her er et par ideer til hvor du kunne tage din far med hen. Se flere gaveideer til fars dag.

Tag ham med til østen

Et oplagt sted at rejse hen er til østen. Det kunne være en tur til kina hvor i kunne komme over og se den storslåede natur, de vilde storbyer og den store befolkning. Det kunne også være en tur til japan hvor i kunne spise sushi og opleve det skønne land. Mulighederne for rejser i østen er mange det behøves ikke altid at være de kendte rejsemål, det kan også være at i vælger at vandre i nogle bjerge hvor turister ikke lige kommer normalt.

Tag til Nord amerika

Tag din far en tur med til Canada og lad ham opleve dette kæmpe land med så rig en natur. Her kan i eventuelt bruge nogle dage på at tage ud og fiske og fange nogle fantastiske laks. Det kunne også være i kunne prøve at bo langt ude i en skov i en lille træhytte og virkelig opleve hvordan det er at bo langt væk fra alt civilisation.

Oplev safari i Afrika

Ser din far altid alverdens dyre programmer i fjernsynet fra afrika og har han altid snakket om at han gerne vil opleve de vilde dyr på en safari. Så er det måske nu tid til at invitere ham ud på en safari hvor han kan se løven, elefanterne, zebraen og de mange andre dyr på savanen.