Forberedelser til ferien

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Sommeren nærmer sig og kalenderen siger, at vi allerede befinder os i foråret. En god ferie kræver god forberedelse. Det er netop, hvad du kan finde i denne artikel. Vi tipper nemlig til en række overvejelser, som du skal gøre dig i forbindelse med sommerferiens rejse.

Lad os bare indse det – noget af de bedste ved sommeren er, når man skal ud at rejse. Noget af de første, som du skal tage stilling til er derfor, hvor rejsen skal gå til. Hvad rækker budgettet til og hvem skal du rejse med. Vil du på en klassisk ferie, hvor temperaturen er høj, en storbyferie eller vil du prøve en anderledes sommerferie, hvor du står på ski. Der er mange muligheder og det er derfor vigtigt, at dig og din rejsepartner(e) beslutter jer for, hvad I vil.

Alt afhængig af hvor I ender med at tage hen, skal I ligeledes bestemme jer for, hvilken rejseform I vil benytte. Hvis I beslutter jer for at flyve, kan I med fordel booke flybilletter i god tid. På den måde mindsker I omkostningerne til jeres rejse. En anden måde at mindske rejseomkostningerne samt få et bedre overblik over rejsen, er ved at lave en såkaldt pakkerejse. En pakkerejse er blot, hvor man bestiller fly og hotel på samme tid.

Beslutter man sig derimod for, at I skal på en kør-selv ferie, er det vigtigt at på styr på, at bilen har de lovpligtige eftersyn. Dertil er det en god idé at svinge bilen forbi en mekaniker, for at tjekke om alle ting er, som de skal være. Det er surt at stå på en tysk motorvej og så vil bilen ikke starte. Hvis I har børn med på jeres bilferie, kan man med fordel medbringe såkaldte ”rejsegaver”. Rejsegaver er små gaver, som vil gøre din lange køretur mere børnevenlig. Rejsegaver behøver ikke at være store dyre gaver såsom en ny Nintendo. En god rejsegave er en ting, som virker tidsfordrivende for børnene.

En anden rejseform er fly. Det er oplagt at rejse med fly, hvis destinationen er langt væk, eller ligger ude på øer, hvor det ikke er muligt at køre til. Når man skal flyve er det vigtigt, at man husker på, at man skal fornye sit pas, hvis ens pas er ved at udløbe eller allerede er udløbet. Dertil skal man huske at tjekke op på, om det givne flyselskabs priser er inklusiv bagage eller ej. Når du bestiller flybilletter så tilkøb bagage, så undgår du at give overpris i lufthavnen. Du kan finde flybilletter til Grækenland lige her.