Find billige rejser til sydens sol

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Hvordan finder man billige rejser, hvis man gerne vil på en charterferie til sydens sol, tænker du måske?

I denne artikel vil du få tips til, hvad du skal være opmærksom på og hvad du skal kigge efter, hvis du ønsker at finde frem til billigere rejser end normalt.

Hold flittigt øje med priserne

Det første tip er, at du flittigt bør holde øje med priserne. Priserne på flybilletter ændrer sig konstant og nogle gange kan der komme specielle kampagnepriser.

For at kunne opnå disse kampagnepriser, er det oftest gældende, at du bestiller din rejse ned sydpå inden for en bestemt tidsperiode.

Du kan derfor med stor fordel drage nytte af, at oprette en såkaldt ”prisagent”, som flere rejsesøgemaskiner tilbyder.

Dermed vil din ”prisagent” helt automatisk holde øje med prisudviklingen og sende dig en ugentlig eller daglig mail omkring de aktuelle priser eller hvordan priserne har været igennem den sidste uge.

Du kan fx bruge søgemaskinen billigeflybilletter.net til at tjekke priser.

Rejs på bestemte dage

Den andet tip er, at du skal forsøge at undgå at rejse på de mest travle dage. Flere undersøgelser igennem årene har vist, at det oftest er billigst, hvis du rejser på tirsdage samt at man helst skal undgå at rejse på fredage og søndag.

I weekenden er efterspørgslen oftest størst, da langt de fleste har fri her. Det betyder også, at priserne kan være langt højere, da det er simpel udbud og efterspørgsel.

Derfor kan du spare mange penge ved, at flytte din afrejse- eller hjemrejsedag med en enkelt dag eller to, da det kan være billigere.

Nogle dage er blot billigere end andre, fordi der er en langt lavere konkurrence på dagen. I andre tilfælde flyver nogle selskaber blot på bestemte ugedage.

De billigste afgangstider ligger oftest meget tidligt eller meget sent på dagen, da efterspørgslen her ikke vil være ret stor, i forhold til andre tidspunkter på dagen.

Bestil rejsen i god tid

Det tredje og sidste tip i jagten på at finde en billig rejser er, at sørge for at bestille din rejse i god tid i forvejen. Det kan meget sjældent – faktisk stort set aldrig betale sig, at vente i sidste øjeblik med at bestille sin rejse medmindre der er tale om afbudsrejser.

Ofte vil prisen være billigere, hvis du bestiller din rejse senest 4-5 uger før afgang. Fra det tidspunkt vil prisen på din rejse, kun blive højere og højere, jo tættere du kommer på afrejsedagen. Det skyldes at efterspørgslen her vil være størst og derfor stiger priserne helt automatisk op til selve afrejsedagen.