Få hjælp til arrangering af konferencerejsen

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Konferencer er en integreret del af erhvervslivet, hvor de forskellige aktører i branchen har mulighed for at udveksle viden eller promovere nye produkter. Nogle brancher fordrer mange konferencer, hvor det i andre kan være en særlig begivenhed, der kun sker på årlig basis. Derfor er der stor forskel på, hvad man forventer og kræver af en konferencerejse, da behovene er forskellige, alt efter om det er hverdag eller en årlig begivenhed. Hvis konferencerejser udgør en stor del af hverdagen, vil budgettet som oftest ikke være så stort, og man vil prioritere at spare, hvor det er muligt. Her er komfortabel transport, behagelige hotelforhold med den rette lokation og gode rejsetidspunkter de vigtigste faktorer, der spiller ind på, hvor vellykket rejsen bliver.

 

I forbindelse med simple konferencerejser kan det være fordelagtigt at vælge et professionelt erhvervsrejsebureau til at varetage opgaven med planlægningen af turen. De vil således ordne alt det praktiske, og I kan koncentrere jer om rejsens formål og undgå at bruge kræfter på at lede efter flybilletter og lignende. Hvis konferencerejsen derimod er en sjælden begivenhed, som det ønskes at sætte flere midler af til, kan man begynde at overveje, om der eventuelt skulle inkorporeres nogle ekstra aktiviteter og oplevelser for medarbejderne. Her kan det også være fordelagtigt at søge professionel hjælp hos et erhvervsrejsebureau, da de oftest vil have en række forslag til spændende oplevelser i den pågældende by.

Kombiner konferencerejsen med teambuilding aktiviteter

Hvis der foreligger et ønske om ekstra aktiviteter på konferencerejsen, kan man overveje at finde plads i tidsplanen til teambuilding aktiviteter. Dette vil især være aktuelt, hvis hele medarbejderstablen eller en del af den skal afsted sammen, da det er en god mulighed for at få en fælles oplevelse og styrke de interne bånd. Idéen bag teambuilding er netop at skabe fælles oplevelser og eventuelt udfordringer for medarbejderne, der vil opleve hinanden i nye situationer og således få muligheden for at se hinandens styrker og svagheder. Ved vellykkede teambuilding aktiviteter vil gruppementaliteten blandt medarbejderne blive styrket, således at der er en tiltro til, at man sammen kan klare de opgaver, der måtte foreligge foran en. Dette er således noget, der med stor fordel kan overføres til arbejdet hjemme i virksomheden og vil derved skabe grobund for større effektivitet og bedre konflikthåndtering.

 

Mulighederne for spændende teambuilding aktiviteter er rigtig mange og varierer alt efter destinationen. Det kan være alt fra fysiske aktiviteter til sightseeingture rundt i byen. Det vigtigste er, at aktiviteterne bliver planlagt med afsæt i det ønskede formål. Her bør man tage stilling til, hvad man ønsker at opnå med aktiviteten. Skal medarbejderne lære hinanden bedre at kende? Blive bedre til at samarbejde? Øge evnen til at kommunikere? Styrke kreativiteten? Eller noget helt andet? Uanset hvad det ønskede formål er, kan det være fordelagtigt at få et professionelt erhvervsrejsebureau til at stå for planlægningen, så I er sikret, at aktiviteterne ligger i tråd med det ønskede formål.

Sådan sikrer I, at den bedste løsning tilbydes

Nøglen til at få den bedste konferencerejse, der lever op til forventningerne, er at give rejsebureauet de rette informationer at arbejde ud fra. Her bør man i så god tid så muligt informere om destination, konference, budget og eventuelt andre ønsker. På den måde er der flest muligheder, da flyafgange og hoteller ikke er bookede, og arrangørerne således har de bedste forudsætninger for at planlægge en optimal rejse, der imødegår jeres behov og samtidig fås til en fordelagtig pris. I valget af erhvervsrejsebureau kan det anbefales at vælge et bureau med mange års erfaring. Et sådant bureau vil nemlig have mange kontakter og samarbejdspartnere rundt om i verden, hvilket giver de bedste betingelser for at skabe optimale tilbud til de bedste priser.

B2B Travel er et godt eksempel på et sådant rejsebureau. Med 25 års erfaring er de et af de mest erfarne rejsebureauer i landet indenfor deres felt og sætter en ære i at tilbyde de bedste løsninger på alle typer af erhvervsrejser herunder konferencerejser. Klik her og læs mere om konferencerejser og de muligheder, som I har for at få professionel hjælp til arrangering af disse, så I slipper for at koncentrere jer om alt det praktiske og i stedet kan fokusere på rejsens formål og det faglige indhold.