En ny kuffert til din næste rejse

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Skal du ud at rejse i den nærmeste fremtid? Ønsker man en vellykket sommerferie, kræver det i mange tilfælde en del planlægning og anskaffelse af det rette rejseudstyr, inden flyet letter, eller bilen rammer motorvejene. Et af de vigtigste aspekter er naturligvis at pakke rigtigt, så man har alt, hvad man behøver på hele ferien. Dette kræver den helt rette kuffert.

Der er flere overvejelser, man bør gøre sig, når man vælger sin kuffert. Her gennemgås en række faktorer, som kan være gode at have i tankerne, hvis du skal anskaffe dig en ny kuffert til sommerferien.

Vælg den rette størrelse

Der findes kufferter i et utal af forskellige størrelser. Hvilken størrelse der er den rette for dig vil afhænge af en række forskellige ting. Skal du flyve på sommerferie, vil den optimale størrelse afhænge af, hvorvidt du ønsker at bruge kufferten som håndbagage eller som almindelig bagage. De fleste flyselskaber har en fast grænse for, hvor stor håndbagagen må være, og der findes derfor massere af kufferter, som er tilpasset disse mål. Du kan også vælge et sæt af kufferter, således at din håndbagage og almindelige bagage passer sammen.

Skal du derimod på bilferie denne sommer, vil den optimale størrelse på din kuffert mest af alt afhænge af feriens længde og dermed, hvor meget bagage du ønsker at medbringe. Der findes kufferter i mange forskellige små, store og mellemstore størrelser, og det er derfor med garanti muligt at finde en, der passer helt perfekt til dine behov.

Vælg det rette materiale

Ligesom kufferter findes i mange forskellige størrelser, findes de også i mange forskellige materialer med hver deres egenskaber. Først og fremmest kan der skelnes mellem hardcase og softcase kufferter. Som navnet antyder, er en hardcase kuffert en kuffert, som har en hård skal så at sige. Disse kufferter har de fordele, at de for det første er mere holdbare, at de er mere sikre mod tyveri og i øvrigt sikrer din bagage i højere grad end en softcase kuffert. En softcase kuffert er derimod en kuffert, som er lavet af et blødere, men stadig slidstærkt materiale. I sådanne kufferter er der typisk lidt mere plads, fordi stoffet kan udvide sig en anelse. Desuden er sådanne kufferter typisk nemmere at klemme ind i et fyldt bagagerum, end hardcase kufferter er.

Flyver du på sommerferie, bør du udover hånbagagens størrelse være opmærksom på, hvilken vægtgrænse dit flyselskab arbejder med. Hvis du gerne vil undgå at betale ekstra for den ekstra vægt, er det en god idé at undersøge dette på forhånd og i øvrigt vælge en kuffert i et let materiale, således at kufferten ikke optager for meget af den tilladte vægt. Hardcase kufferter er typisk lidt tungere end softcase kufferter, så ønsker du at spare på vægten, kan du med fordel vælge en kuffert af et blødere materiale.

Vær mere eller mindre organiseret

Der findes desuden kufferter, der har indbyggede pakkesystemer. En sådan kuffert kan være det rigtige valg for dig, hvis du vægter overskuelighed og velorganisering højt, når du pakker.