Det skal dine børn have med på rejsen

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Skal du ud og rejse med børn, har du sikkert haft mange tanker i hovedet om hvordan det kommer til at gå. Du har uden tvivl stødt på forskellige strækhistorier, om hvordan det kan gå helt galt at rejse med børn.

Så vidt behøves det heldigvis ikke at komme, hvis bare du forbereder dig grundigt forinden, og sørger for at medbringe de rigtige ting på rejsen.

Men hvad er faktisk vigtigt at medbringe til sine børn på en rejse? Læs med her, og bliv inspireret til hvad du skal huske at pakke.

Yndlingslejetøjet får ikke lov til at blive hjemme

Hvis dine børn er som de fleste, forlader de ikke hjemmet i længere tid uden yndlingslejetøjet under armen. Det kan udvikle sig til en ren katastrofe, hvis bamsen Kaninus ikke får lov til at komme med eller bliver glemt derhjemme.

På den anden side kan du selvfølgelig heller ikke medbringe alt det legetøj, som dit barn så hårdnakket påstår er nødvendigt at tage med. Du er derfor nødt til her at tage affære og gribe ind. Find ud af hvilket legetøj der absolut ikke kan undværes, og lad det andet blive hjemme.

For at gøre dette på en nem måde, kan du for eksempel fortælle dit barn, at der er plads til to stykker legetøj i kufferten og derefter bede dem om selv at vælge hvilket legetøj, de så vil have med.

På den måde kan det måske lykkedes at sørge for at der ikke bliver slæbt unødigt meget legetøj med – og samtidigt undgår du sure miner fra dit barn.

Rigeligt skiftetøj er vigtigt

Som forældre har du sikkert på egen hånd erfaret, hvor hurtigt et barn kan få svinet sit tøj til. Nogle gange virker det næsten som, at du kun skal blinke for at der nu trænger til at blive skiftet tøj – igen.

Du kan godt regne med at det ikke vil være meget anderledes når i er på rejsen, så medbring derfor rigeligt med skiftetøj. Hvis det ikke er muligt, så kan du undersøge muligheden for at få vasket tøjet under rejsen.

Hvis blot det drejer sig om pletter i nogle tilfælde, kan du overveje at medbringe udstyr til at kunne pletvaske på rejsen.

Toilettasken skal også pakkes

Noget som nogle gange godt kan gå lidt i glemmebogen når der skal pakkes til en rejse, er at børnene også skal have pakket en toilettaske.

Selvom det umiddelbart er nemt at tænke at de eneste toiletartikler barnet skal have med, er en tandbørste og dertilhørende tandpasta, er det langt fra det eneste som skal medbringes.

Du vil også få brug for at medbringe hårbørster, diverse cremer, læbepomade, specialsalve og så videre. I stedet for at have alt dette til at ligge i din egen toilettaske og flyde, får dit barn brug for sin egen så der kan holdes styr på alle sagerne.

Køb dig derfor en rigtig god toilettaske til dit barn, hvis ikke du allerede har en – du vil helt sikkert fortryde hvis du ikke gør.