De 5 bedste destinationer til en aktiv ferie

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Aktive ferier er et eventyr, der giver en mulighed for at komme tættere på forskellige destinationer ved hjælp af eksempelvis at cykle, vandre og andre sport, hvis man har energien. 

Man behøver ikke være atlet for at kunne tage på en aktiv ferie, da mange aktive ferier er arrangeret med omtanke for dem, der rejser på en aktiv ferie for første gang. Der er altså aktive ferier til hvert niveau. 

Der vil derfor ikke opstå det problem, at man vil føle sig efterladt eller holdt tilbage. 

Man kan eksempelvis opleve at vandre på Inka-stien og padle mellem Belizes øer eller de små veje i Kina. 

Det kan være at bestige et bjerg, eksempelvis til toppen af Kilimanjaro, og møde mennesker, der ikke taler ens sprog. Det kan også være hyggelige cykelture gennem fjerne landsbyer. 

Man vil ikke kunne få den samme oplevelse fra en turistbus, som man vil få med en aktiv rejse. Der kommer man ud og møder verden og får en slags dyb og personlig adgang til stedet.

Med en aktiv ferie gør man det sjovt at komme hen til de forskellige destinationer. Man gør det muligt at udfordre- og ændre sig selv. Nogen vil mene, at desto flere ting man prøver, jo mere spændende er ens liv. 

At vandre på Inka-stien i Peru

Hvis man følger den berømte Inka-sti i Peru, vil man blive ført hen til det imponerende og mystiske inkaruinkompleks Machu Picchu. Det er et stort højdepunkt, hvis man vælger at rejse til Peru. Der er en utrolig smuk natur. Man kommer bland andet igennem små landsbyer, smukke grønne dale og tætte tågeskove. Inkastien har også velbevarede trapper og tunneller, og udsigten er en fantastisk oplevelse i sig selv. 

Machu Picchu er blevet kåret til et af verden 7 vidundere, og det er derfor meget populært at vandre ad inkastien og besøge Machu Picchu. 

At padle mellem Belizes øer

Belize Barrier Reef langs kysten er et af de største i verden, hvor der er 3 utrolige atoller, 70 typer hårde koraller, omkring 500 forskellige slags fisk og det berømte Blue Hole ved Lighthouse Reef Atollen.

Man kan også komme til at dykke i det 123 meter dybe og 305 meter brede blå hul, der er fyldt med hajer og mange andre smukke fisk og koraller. Det er dét, der engang var et tørt hulesystem, og nu er det verdensberømt. Turen er dog ikke for uerfarne dykkere. 

At bestige Kilimanjaro – Afrikas højeste punkt

At bestige Kilimanjaro er også en kæmpe oplevelse for livet. Ikke mindst er det Afrikas højeste punkt, men også flotteste. Det er en meget unik oplevelse, som man har resten af livet. 

Sportsferie på Club La Santa

Hvis man elsker at lave noget aktivt, er en Sportsferie på Club La Santa et godt eksempel. Her får man både sport og motion, wellness og andre sociale aktiviteter. 

Der vil være en fantastisk stemning og mulighed for at møde en masse andre sportsinteresseret mennesker. Denne ferie bringer det bedste frem i en, opløfter en og gør en glad!

Skiferier

På skiferier er man garanteret enormt hyggelige omgivelser. Mange steder kan man vælge at bo i hytter, der ligger midt på pisterne, som giver en smuk beliggenhed. Det gør det også muligt at være aktiv lige fra det man står op. Man kan stå på ski på tværs af flotte bjærge, hvor der samtidig er ideelle forplejninger og faciliteter. Lige noget for de aktive og eventyrlystne.  

En aktiv ferie er en fantastisk måde at opleve nye lande på, men det er er også en dyr rejseform. Er der ikke plads i budgettet, kan du med fordel tage et lån– og så er det bare med at pakke kufferten.