At rejse med en baby


juli 3, 2019 Slået fra Af admin

Det at rejse med en baby kan for mange synes uoverskueligt, da man hurtigt tænker på alt det udstyr, som det vil kræve. Men faktisk er det super nemt at rejse med en baby. Man behøver ikke at slæbe en masse med. En barnevogn er for eksempel slet ikke nødvendig at medbringe, da den alligevel ofte vil være til besvær.

En barnevogn bliver nemlig hurtigt en begrænsning, da den fylder, og kræver at vejene er til at komme rundt på med en vogn. Det kan være svært at finde en passende rejsemål til at køre rundt med en vogn. Men hvad gør man så med en baby, som endnu ikke kan gå? Man bærer selvfølgelig babyen.

At bære sin baby

For at aflaste sine arme og sin krop, er det oplagt at vælge en bæresele. Når bæreselen sidder korrekt, kan man nemt bære i flere timer uden at mærke det bliver tungt for den, der skal bære. Hvis babyen bliver træt, og skal sove en lur, mens I er på farten, så kan den blot blive siddende i selen og sove der. En bæresele fra Tula, vil være et godt valg, da dens hætte støtter babyen hovedet godt for eksempel under søvn. Med en Tula free to grow bæresele, kan I rejse hvor end I ønsker.

Babyen bliver ingen begrænsning for jeres eventyr. Uanset om I vil på vandreture, oplevelsesture eller andet. I kan også sagtens rejse over en længere periode, da selen kan indstilles i flere størrelser, således at den kan vokse med barnet. Selen kan anvendes lige fra fødslen og helt op til barnet vejer omkring 20 kg.

Det er rart at bære

I har armene frie, og kan derfor frit færdes, hvor I vil. En bæresele og et par bleer i tasken, så behøver I ikke ret meget mere udstyr til babyen. Mange forældre benytter deres barselsperiode på at rejse ud på eventyr, da begge forældre har mulighed for at have fri fra arbejde i en længere periode, hvilket giver plads til nogle længere rejser ud i verden.

På nettet kan man læse mange beretninger fra folk, som har rejst med babyer. Det kan være inspirerende at læse om andres rejser og deres erfaringer med at have en baby med på turen. Nyd den frihed, som jeres barsel giver jer, til at tage på jeres livs eventyr, der vil styrke jeres bånd til det lille nye menneske, som I er blevet forældre til. Det vil selvfølgelig også give jer tid til at indfinde jer i rollen som forældre. I får en unik tid sammen, og bliver nye oplevelser rigere.

Hvis du får brug for at amme baby, mens I går, så løsner man blot i stropperne på selen, så den sidder lavere end ellers, og så kan du amme, mens du fortsætter med at gå. Når babyen er mæt, hæver du selen op på plads igen.

Planlæg I roligt jeres kommende drømmeferie. Det er nemt at have en baby med på turen.