3 rejser du bør overveje til 2018

juli 3, 2019 Slået fra Af admin

De første ti dage af det nye år er gået, og du er sikkert allerede gået i gang med at tænke over hvilke rejser du skal på i 2018. Du har sikkert allerede overvejet et par destinationer, som du gerne vil opleve, men hvis du mangler lidt inspiration kan du læse med her, hvor vi kommer med vores bud på 3 destinationer, som du skal overveje i 2018.

Afslapning i Malaga

En ferie som du absolut ikke må gå glip af i 2018 er en ferie, hvor du får fantastiske muligheder for at slappe af og her er Malaga en perfekt destination.

I Malaga er der nogle fantastiske strande, hvor du kan slappe af og nyde det varme klima. Malaga er hovedbyen på Costa del Sol, der er en lang række af flotte kystbyer.

I Malaga er der samtidig gode muligheder for at få andre oplevelser, hvis du trænger til en pause fra stranden. Du kan fx tage på shoppingtur i midtbyen eller besøge en vinmark og smage noget vin fra Malaga. Malaga er særligt kendt for sød vin.

Men der er ikke kun mulighed for at smage på god vin. Du kan også finde mange restauranter i Malaga, hvor du kan smage lækker mad i hyggelige omgivelser.

Du kan nemt komme til Malaga med fly. Det tager omkring 4 timer, hvis du finder en direkte og hvis du er hurtigt ude, kan du være heldig at finde et par billige flybilletter til Malaga.

Byferie til London

En anden slags ferie, som også skal opleves hvert år er en byferie, og her kan du overveje en tur til London. London tiltrækker hvert år mange turister grundet de spændende attraktioner blandet med et fantastisk byliv. Du må ferie ikke snyde dig selv for en tur til London i 2018.

I London kan du tage ud og besøge de klassiske seværdigheder eller finde et spændende museum, hvor du kan opleve spændende dele af Londons historie.

Du kan også nyde en tur rundt i London i en af de klassiske røde busser, eller tage på shoppingtur i nogle af de specielle butikker, som du finder i London.

Når du har brug for at en pause fra de mange oplevelser, kan du tage ud og nyde lækker mad på en af de mange caféer, som du kan finde på gadehjørnerne rundt omkring i London.

Spændende oplevelser i Polen

Polen er et af de steder der er ved at blive en populær feriedestination hos danskere, og det er derfor uden tvivl en destination, som du skal overveje til 2018. I Polen er der både mulighed for at opleve flotte naturområder og sandstrande til at slappe af om eftermiddagen.

Hvis du er interesseret i historie kan du gå på opdagelse i den gamle bydel i Polens hovedstad Warszawa. Du kan besøge et par museer og få et indblik i Polens interessante historie og bagefter gå igennem den gamle bydel og opleve historien på helt tæt hold.

I Polen er der også fantastiske muligheder for at opleve spændende natur eller tage på besøg i en af nationalparkerne.

Hvis du er interesseret i jagt, er Polen også en god destination til en jagtrejse. Du kan finde mange skovområder, hvor du kan på jagt og opleve noget flot natur samtidig med. Så er det bare vigtigt at du husker det rigtige jagtudstyr, og så er du klar til en god rejse.